Szerelmes sms szövegek RSS

Karácsonyi sms 2011

 • Az alábbiakban találhatsz még további 99 Karácsonyi sms-t…

  A karácsonyi sms-ek oldalon pedig még több karácsonyi sms található.

  Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek mesélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámot hint. Így adja át az üzenetet: Kellemes Ünnepeket!

  Gyantás a seggem, csilingel a herém, csak nem a karácsonyfa jött hátulról belém?

  Csillagszóró ontja fényét, elhozza majd ma a békét. Angyalka száll házad felett, hogy átadjon egy üzenetet:Boldog Karácsonyt és Boldog Új évet!

  Kései szán fut, csillog a friss hó, jégrögös úton villog a patkó.Cinke szeméről foszlik az álom. Csenget egy csengő, itt a Karácsony! Boldog Karácsonyt!!!

  Kívánom, hogy a Karácsony öröme Veled legyen egész évben, úgy mint a tűlevelek a szönyegedben. Boldog Karácsonyt!

  Csillagszoró szorja fényt,kiván melegséget békét!Angyalka száll házatok fellett, hogy átadjon egy üzenetet:Kellemes békés karácsonyt kivánok nektek :****

  Kicsi házban kicsi fa,azon van egy kicsi lap,arra az van írva Neked,hogy Kellemes ünnepeket!

  Irigykedve néz most a Húsvéti Nyúl, mert a ma esti buliban Jézuska az úr! Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen boldog a karácsonyod s az új éved!

  Nincs szebb ünnep, szerte-e világon, mint a havas , csillogó Karácsony! Otthonokban terített asztalok, mosolyognak rájuk mennybéli angyalok! BOLDOG KARÁCSONYT!

  Mikor együtt vannak a családok, eszembe jutnak a barátok. Miközben bejglit zabálok sokat gondolok rátok! Boldog Karácsonyt kívánok!:)

  Béke pihen mindenlakásban, karácsony érkezik, ünnep a családban! A felnőtt küldetése, hogy mindent megtegyen, hogy még sok Békés Karácsonyunk legyen!

  Csillagfényes álmaid váljanak valóra, legyen ünnep lelkednek minden nap és óra. Kerülje a bánat örökre el házad, Érjen annyi boldogság, mit ember csak kívánhat!

  Erdő szélén ezüst fenyő, havas ággal büszkélkedő. Őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok, és boldogkarácsonyt kívánok!!!!!!!

  Ha egy dagadt, piros ruhás pasi megragad és betuszkol egy zsákba ne ijedj meg. Csak arról van szó, hogy téged kértelek ajándékként a télapótól!

  Ha felnézel az égre, rágondolsz a télre, a szent karácsonyeste boldogságot tesz le.

  Karácsonykor az angyalok leszállnak az égbe, békességet hoznak az emberek szívébe. Hozzanak neked is Áldott Ünnepeket! Boldog Karácsonyt!

  A hó alatt alszanak a házak, az egész világ csupa varázslat. S mint valami tündérálom, jön el hozzánk a Szentkarácsony! Meseszép Ünnepeket!

  Itt volt egy angyalka, s azt súgta nekem: Gondolj ma azokra, kik szívedbe férnek! Eszembe jutottál Te és a Családod, és ezúton kívánok BOLDOG KARÁCSONYT!

  Az angyalok a mennyből a földre szállnak, térjenek be a hajlékodba s maradjanak nálad! Boldog Karácsonyt!

  Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét! Angyalka száll házad felett, hogy átadjon 1 üzenetet: Kellemes, békés karácsonyt kívánok Neked!

  Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Kellemes Ünnepeket!

  Karácsony ünnepén, ha mécses fénye boldogsággal tölti el szívedet, béke lesz a családban. Ha a családokban béke van béke lesz az országban. Ha az országokban béke van, béke lesz a Földön is!

  Kívánd, hogy mindazt, amit ma éjjel gondoltál ugyanúgy igaz legyen holnap, s holnapután. Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet. Én pedig Békés Karácsonyt kívánok neked!

  Kései szán fut, csillog a friss hó, jégrögös úton villog a patkó. Cinke szeméről foszlik az álom, csenget egy csengő, itt a karácsony! Békés, boldog ünnepeket!

  Kívánom, hogy a Karácsony öröme Veled legyen egész évben, úgy mint a tűlevelek a szőnyegben. Boldog Karácsonyt!

  Nincs édesebb ünnep széles e világon, mint a havas csillogó Karácsony. Édes terített asztalok, mosolyognak rájuk mennybéli angyalok BOLDOG KARÁCSONYT!

  ¤¤¤¤¤¤¤¤ Ez itt a Mikulás 8 szarvasa hátulnézetből. Küldd el 8 kedves ismerősödnek, mert ha nem akkor el kezdenek szarni és a 2005-ös éved is ilyen jó szar lesz!

  Itt a Karácsony, hó lepi a tájat. Szeretettel, boldogsággal tölti meg a házat! Áldott Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!

  Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a ma esti buliban Jézuska az úr! Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen boldog a karácsonyod, s utána az éved!

  Jégvirág költözzön mindegyik ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék, szívemből kívánom, s hogy gazdagon örömökben teljen a Karácsony!

  Kívánd, hogy mindazt, amit ma éjjel gondoltál ugyanúgy igaz legyen holnap, s holnapután. Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet. Én pedig Békés Karácsonyt kívánok neked!

  Karácsonykor az angyalok az égről a földre szállnak. Térjenek be hozzád, s maradjanak nálad. Boldog karácsonyt!!!

  A hó alatt alszanak a házak, az egész világ csupa varázslat. S mint valami tündérálom, jön el hozzánk a Szentkarácsony! Meseszép Ünnepeket!

  Hópihe-szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a bejgli, a sok jó falat, itt a karácsony a kertek alatt!

  Kívánom, hogy a Karácsony öröme Veled legyen egész évben, úgy mint a tűlevelek a szőnyegben. Boldog Karácsonyt!

  Arany napsugarakkal ragyogjon rád a nap, bánatfelhői pihenni hagyjanak. Gyönyörű legyen előtted az élet, nagyon boldog békés karácsonyi ünnepet kívánok néked.

  Csillogó hópelyhekben csilingel egy szánkó, piros ruhában ül rajta a nagyszakállas vén apó. Rénszarvasok húzzák a szánt, hófelhő kering patájuk nyomán, nyakukban arany csengő dalol, ajándékok bukkannak ki takaró alól. Apó fehér szakálla leng a szélben, így járja útját minden télen, ablakokba csokit, ajándékot tesz, ettől minden gyermek boldog lesz.

  Áldott estén, Karácsony éjen Angyalok szállnak fenn az égen, Mindenkihez be-benéznek, Mindenhová odaérnek, Áldást hoznak minden házra, Csillagot a fenyőfára

  Távolság már nincsen, új idők járnak, Huncut kis angyalkák sms-ben szállnak. Szeretetet visznek, sok szép üzenetet, Boldog Karácsonyt így kívánok nektek!

  Ezt a napot vártad egész éven át, érezted az élet néha bánt. Ha eljön az ünnep a könnyeket, felejtsd el! Pár óra, hidd el, a világ ünnepel! Boldog Karácsonyt!

  Évente egyszer, egy csodás téli éjjel, bűvös, titkos, álmok suhannak a szélben! Mindenki házába boldogság költözik. Szívünk örömmel megtelik! Boldog Karácsonyt!

  A távoli hegytetőn csillag táncol a havon. A szobában gyertya sejlik sötét alkonyon, a kályhában parázs, mintha álom lenne, a karácsonyfát körülállják békességben, csendben. Boldog Karácsonyt!!!

  Hópihécske száll az égen, kis csengettyű szólal szépen. Az angyalok ma táncra kelnek,gyertyafénynél énekelnek, mosolyogva mondják néked: Békés Boldog Ünnepeket!

  Ölelésből és mézből sohasem elég- gondolkozott Micimackó. Karácsonykor pedig mindkettőből duplán jár. Boldog Karácsonyt!

  Áldott estén, Karácsony éjen Angyalok szállnak fenn az égen, Mindenkihez be-benéznek, mindenhová odaérnek, Áldást hoznak minden házra, Csillagot a fenyőfára.

  BÉKÉS, BOLDOG, KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!
  Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot!
  Ajándékot, szeretetet s mindent, ami fontos neked!
  Ajtód elé fehér bársonyt: Békés, boldog, szép karácsonyt!

  Szép karácsony alkalmából nem kívánok egyebet:
  Csendes lépted kísérje a szeretet. Szívedben béke, lelkedben nyugalom. Légy boldog ezen a karácsonyon!

  Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét!
  Angyalka száll házad felett, hogy átadjon egy üzenetet:
  Kellemes, békés karácsonyt kívánok neked!

  Este mikor kigyúlnak a karácsonyi fények,
  a gyermekkori álmok egy percre visszatérnek.
  Ekkor a szemekben a szeretet fénye lángol,
  s a gyertyafényénél még a csillag is táncol.

  A házakban mindenhol kalács illatozzon,
  Fenyőfák alatt gyertyaláng ragyogjon.
  Szívekbe költözzék nyugalom, s szeretet,
  Hozzon a karácsony békét és örömet!

  Karácsonykor az angyalok a földre szállnak,
  térjenek be házadba és maradjanak nálad!
  Boldog karácsonyt!

  Mikor kigyúlnak a fények,
  pajkos tündérek zenélnek.
  Huncut mosollyal egy Rád kacsint,
  kicsi kendőből csillámot hint.
  Így adja át üzenetem: Kellemes ünnepeket!

  Hópihe-szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő.
  Készül a beigli, a sok jó falat, itt a karácsony a kertek alatt!

  Szálljatok le betlehemi angyalok! Zörgessetek ma este meg minden piciny ablakot, s házikókba, palotákba egy örömet vigyetek:
  Boldog, békés ünnepeket!

  Királyok méltósága, az angyalok tisztasága, a pásztorok egyszerűsége, ragyogja be karácsonyodat, és adjon erőt az új esztendőhöz!

  Kiskarácsony, nagykarácsony angyal csókja rátok szálljon.
  Hozzon nektek minden jót, nem csak almát, mogyorót.
  Boldogságot, békességet, szívből jövő melegséget!

  Lehalkul a város zaja karácsony estére.
  Melengeti lelkünket a kicsiny gyertyák fénye.
  Megszületett a szeretet e napon,
  hogy az embereknek hitet, reményt adjon.

  Leszállt egy angyal, s azt súgta nékem:
  Gondolj ma azokra, kik szívedben élnek.
  Eszembe jutottál Te és a családod:
  Szívemből kívánok szép, boldog, karácsonyt!

  Hópihécske száll az égen, kis csengettyű szólal szépen.
  Az angyalok ma táncra kelnek, gyertyafénynél énekelnek.
  Mosolyogva mondják neked: Békés, boldog ünnepeket!

  Jégvirág költözzön minden ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék, szívemből kívánom, s gazdagon, örömökben teljen a karácsony!

  A mai nap szebb, mint más. A mai nap senki nem hibás.
  A mai nap öntse el szívedet a jóság és szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet. Boldog karácsonyt!

  Szép karácsony alkalmából nem kívánok egyebet,
  csendes lépted kísérje a szeretet.
  Szívedben béke, lelkedben nyugalom:
  Légy boldog ezen a karácsonyon!

  Mikor együtt vannak a családok, eszembe jutnak a barátok!
  Miközben bejglit zabálok, sokat gondolok rátok!
  Boldog karácsonyt!

  Kései szán fut, csillog a hó, jégrögös úton villog a patkó.
  Cinke szeméről foszlik az álom, csenget egy csengő,
  Itt a karácsony!

  Ki szeret, s kit szeretnek, az szegény nem lehet.
  Szeretteidre gondolj, s töltsd boldogan az igaz ünnepet!
  Boldog karácsonyt!

  Égi tollpihe száll a tájra,
  Fehér csuhát húzva a fákra.
  Kívánok minden jót és ezernyi szépet,
  Kellemes karácsonyt és boldog új évet!

  Mikor Szent Karácsony angyalai szállnak,
  öröm a vendége minden igaz háznak.
  Eltörpül ilyenkor a lárma és az árnyék,
  megszépül a szívben minden igaz szándék.

  Évente egyszer egy téli éjjel,
  bűvös, titkos álmok suhannak a szélben.
  Mindenki házába boldogság költözik,
  szívünk örömmel csordultig megtelik.
  Boldog karácsonyt kívánok!

  Békességet, boldogságot,
  Csengőszót és gyertyalángot,
  Ajándékot, szeretetet,
  Áldott, boldog ünnepeket!

  Küldök egy lángocskát szívem melegéből,
  elviszi egy angyal, ki eljön az égből.
  Füledbe súgja, mit szívemből kívánok, de leírom én is:
  Szép, boldog karácsonyt!

  Kívánd, hogy mindaz, amit ma éjjel gondoltál, ugyanúgy igaz legyen holnap, s holnapután. Kívánj igazi ünnepet, kívánj boldogabb életet. Én pedig kívánok:
  BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT NEKED!

  “Jeles ünnep, szép zöld fenyő,
  csengő csilingel a fákon,-
  legyen békés, boldog ünnepetek,
  szívemből kívánom!”

  Útra kélt az erdő ezer fenyőfája örömet szerezni szerte a világba. Meghittség, boldogság, szeretet és béke legyen a családod örökös vendége! Boldog Karácsonyt!

  “Ez lenni kici kínai karaconyi szmsz. Lenni oco, nem drága, mégis mutatni, hogy van gondolasz Rád. Kivanni Neked jo ünnepek, meg kiccaladod récire boldogsag!”

  Leszállt egy angyalka azt súgta nékem
  Gondolj most azokra kik szeretnek téged.
  Eszembe jutottál te és a családod
  Ezúton kívánok Boldog Karácsonyt!

  Távolság már nincsen, új idők járnak,
  Huncut kis angyalkák sms-ben szállnak.
  Szeretetet visznek, sok szép üzenetet,
  Boldog Karácsonyt így kívánok nektek!

  “Áldás szálljon házatokra, meghitt béke lengje be, boldogságnak légy forrása, szóljon erről Szenteste!”

  A beiglit told egy kicsit félre, olvasd el az sms-t végre, közben gondolj csupán a szépre! Ragyogjon Rád is a szeretet fénye, melegítsen és emeljen fel az égbe!

  “Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot-, ajándékot, szeretetet, s mindent, ami fontos Neked. Békés, Boldog Szép Karácsonyt!”

  “Épp most küldtem egy angyalt, hogy vigyázzon Rád,
  de visszajött és azt mondta, hogy nem tud,
  mert az angyaloknak nem kell vigyázniuk egymásra!
  Boldog ünnepet!”

  Karácsony van, Karácsony, aranydió az ágon.
  Kezünkben a csengettyű, szép a világ,- gyönyörű!
  Áldott ünnepet!

  Szellemes Karácsonyt! Elemes zseblámpát, világító matracot, bort, búzát, békességet, porszívót meg turmixgépet, tűlevelű lóherét és Békés Boldog Szentestét!

  “Angyalok az égből szálljanak le hozzád, boldogság és béke fátylát házadra borítsák! Békés Boldog Ünnepet!”

  Csendbe csengő, halkan tovahangzó
  és dagad a mélyből új harangszó,
  hozzon néked örömet és békét!

  Hópihe-szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a beigli,a sokjó falat, itt a karácsony a kertek alatt!

  Szálljatok le betlehemi angyalok! Zörgessetek ma este meg minden piciny ablakot, s házikókba, palotákba egy örömet vigyetek: Boldog Békés Ünnepeket!

  Ezt a napot vártad egész éven át, érezted az élet néha bánt. Ha eljön az ünnep a könnyeket, felejtsd el! Pár óra, hidd el a világ, ünnepel! Boldog Karácsonyt!

  A Királyok méltósága, az angyalok tisztasága, a pásztorok egyszerűsége, ragyogja be karácsonyodat, és adjon erőt az újesztendőhöz!

  Évente egyszer, egy csodás téli éjjel, bűvös, titkos, álmok suhannak a szélben! Mindenki házába boldogság költözik. Szívünk örömmel megtelik! Boldog Karácsonyt!

  Kései szán fut, csillog a hó. Jégrögös úton villog a patkó. Cinke szeméről foszlik az álom. Csenget egy csengő, itt a Karácsony! Boldog Ünnepeket.

  …ölelésből és mézből sohasem elég- gondolkozott micimackó. Karácsonykor pedig mindkettőből duplán jár. Boldog Karácsonyt!

  Kívánd, hogy amott ma éjjel gondoltál ugyanúgy igaz legyen holnap, s holnapután.Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet.Én pedig békés karácsonyt kívánok Neked!

  “Kiskarácsony, nagykarácsony, angyal csókja rátok szálljon. hozzon nektek minden jót, ne csak almát, mogyorót. Boldogságot, békességet, szép jövőt, melegséget. Békés Karácsonyt kívánva neked!”

  A hó alat alszanak a házak, az egész világ csupa varázslat. S mint valami tündérálom, jön el hozzánk Szentkarácsony. Békés ünnepeket kívánok!

  Kései szán fut, porzik a porhó jégrögös úton villog a patkó. Cinke szeméről foszlik az álom, csenget a csengő itt a Karácsony!t Boldog ünnepeket!

  Békességet boldogságot csengőszót és gyertyalángot ajándékot szeretetet s mindent mai fontos neked ajtód elé fehér bársonyt így kívánok én neked szép és boldog Karácsonyt!

  Mikor kigyúlnak a fények, pajkos koboldok zenélnek. Huncut mosollyal egy rádkacsint és közben csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Kellemes Ünnepeket!

  Mikor éjjel két angyal a párnádra száll mindkettő jót akar, mégis mást ajánl, azt súgja az egyik: mindig jó legyél a másik csak rádkacsint, tedd amit szeretnél! Békés boldog ünnepeket az egész családnak!

  Leszállt egy angyalka és azt súgta nékem, gondolj ma azokra kik szívedbe férnek: Eszembe jutottál te és családod, ezúton kívánok boldog karácsonyt!

  A távoli hegytetőn csillag táncol a havon. A szobában gyertya sejlik sötét alkonyon, a kályhában parázs, mintha álom lenne, karácsonyfát körülállják békességben, csendben. Boldog Karácsonyt!!!

  Szép karácsony alkalmából nem kívánok egyebet, csendes léptetek kísérje a szeretet, szívetekbe béke,lelketekbe nyugalom,legyetek boldogok ezen a szép Karácsonyon!

  “Itt volt egy angyalka, s azt súgta nekem: Gondolj ma azokra, kik szívedbe férnek! eszembe jutottál Te és a Családod, ezúton kívánok Boldog Karácsonyt!”

  “Mindenkinek szívét járja át a szeretet ennél többet nem kívánhatok senkinek…Szívtek adjátok oda karácsonyra abból fakad a szeretet!”

  Karácsonykor az angyalok mind a földre szállnak, térjenek be hozzád, és maradjanak nálad