Szerelmes sms szövegek RSS

Szilveszteri – Újévi sms

 • Tegnapelőtt tuska december 30, Tegnap tuska december 31 Matuska Szilveszter.

  Erdő szélén ezüst fenyő havas ággal büszkélkedő őz és nyuszi körbe járja tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK!

  Bő bort, bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. BUÉK.

  Kívánok neked 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet és 31536000 másodperc szexet! BUÉK.

  Az új évben legyen részed minden szépben, szexben 7szer mindenhéten de légy ma éjjel disznó részeg így búcsúztasd az óévet! BUÉK!

  Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! BUÉK!

  Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked, hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanak nálad! BUÉK.

  Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a mai buliban a Jézuska az úr. Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, így kívánok nektek Boldog Új Évet!

  Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon. BUÉK 2009

  Jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer minden héten, de légy ma éjjel részeg, így búcsúztasd az óévet, így kívánok boldog új évet!

  Disznó sivít petárda robban, részeg feje a padlón koppan, róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben, Több rímet ide nem vágok Boldog új évet kívánok!

  Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat az új év már csak néhány óra, ne gondolj most másra csak a szépre, jóra. Boldog új évet!

  A szerencse banknál a 2009-es számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog új évet!

  Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót az új esztendőbe!

  Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az új évre.

  Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked!

  Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja, Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövő esztendőben! BUÉK!

  Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is, ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!

  Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kívánok!

  Újév hajnalán megsúgom én néked, nem lesz túl boldog az új éved! Jönnek szépen, sorban a bajok s a gondok, de bízzunk benne Te ügyes vagy és megoldod!

  A mai nap szebb, mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és a szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet! Boldog Újévet!

  Ha olykor mégis gyötör az élet, azért most örülj a jónak, a szépnek. S szívedbe csendüljön mindig az ének: Hogy vannak, akik szeretnek téged!

  Ma befogsz rúgni, mint a szamár holnap olyan leszel, mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! BUÉK!

  Újévi kismalac farka lógjon szádba, hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő, szóljon hát az ének. Ilyen Boldog új évet kívánok én néked!

  A szesz hatalmas istene gyújtson világosságot elborult torz agyunkban, és az alkohol fényeskedjék tévútra futott alantas életünk csillagösvényén. BUÉK!!!

  Bukócső és pályagumi, angyalkákon tangabugyi. Fék, bal három, szemben árok! Boldog Új Évet Kívánok!

  Szilveszterkor ha éjfélt üt az óra, gondolj rám is csak egy pillanatra. Enyhe szellő szárnyán szeretetet viszek, boldog új évet kívánok neked!

  Ha nem jön álom a szemedre, Igyál meg még egy pezsgőt a nevembe. Ez felvidít majd és elrepít, De ha marad még, hagyjál kicsit:) B.Ú.É.K

  Agyő, bús furcsaságok éve, nagy bölcsen lépdesünk tovább, mi már megszereztünk magunknak egy csöpp kis filozófiát! B.Ú.É.K.!

  Hulljon Rád zsákból a lencse, mint újévben sok-sok szerencse. Hozzon az új év sok barátot, szerelmet és boldogságot!

  Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az újévre!

  Járd a vadászösvényt serényen, fegyvered és farkad használd keményen!Puskád hegyét tedd sok nemes vadba,és még vagy 50 évig ne kelljenVIAGRA!BUÉK!!

  Bal lábad a Karácsony, jobb lábad a Szilveszter. Jöhetnék a két ünnep között?

  Eljött az évben az utolsó napod, a jókívánságomat sms-ben kapod, kívánok én neked Boldog új évet, sikerekben gazdag örömteli szépet! BÚÉK!

  Eljött hát a az év vége, pezsgős üveg kézbevéve, csak sok szerencsét kívánok, majd utána tovább álok, úgy is tudtad hogy ezt írom, de gondoltam azért megírom!!! B.Ú.É.K!!!

  Szilveszter éjjelén válasz egy csillagot, ha bármi bánt, neki elmondhatod! Meggyógyítja szívedet, lelkedet, kívánom tegye szebbé a következő évedet!

  B.Ú.É.K. Bő bort bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.U.É.K.

  Ajtónkon kopogtat már a hideg tél is ilyenkor fázik csak igazán a pénisz. Sapkánál, sálnál jobb egy meleg pina,találjon meg téged is egy szexörült pina! BUÉK !!!!!!!!!!!!

  Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon,régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon. BUÉK

  Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat azúj év már csak néhány óra, ne gonoljmost másra csak a szépre jóra. Boldogúj évet!

  Az újévben éld az életed vidáman, ne legyen hiányod borban és pinában.Legyen mindigkezedben a söröd, szőke cicák szopják le a pöcsöd!!

  Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokatkiáltok: boldog új évet kívánok!!

  Nem tudok rímet írni hisz nem vagyok csak egy öreg néni de egyet mondhatok neked sok boldog új évet kívánok neked!

  Elsején, mikor kialszanak a fények, a detoxban akkor kezdődik az élet, komás tekintetek,a fejek kékek, kivánok most neked Boldog új évet!!!

  Üres a hordó, repül a korsó mindenki fekszik az alkoholtol, micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK !!!!!!!

  Ünepeljük az Óévet, ezért nemigazán emlékszek kívántam e már Sok BoldogÚj Évet!!! Ha igen bocsi és megyektovább bulizni!

  Újév hajnalán megsúgom én néked, nem lesz túl boldog az új éved! Jönnek szépen, sorban a bajok s a gondok, de bizzunk benne Te ügyes vagy és megoldod!

  Lágy esőben tömör ködben, holtrészegen mély gödörben,
  Szilveszternek nehéz napján , négykézláb az árok partján,
  Átölelem a Világot – Boldog Új Évet Kívánok

  Itt van a szilveszter vége az évnek,
  kell a zsíros kocsonya, vörösbor a bélnek.
  Hopp, ott egy kismalac, rálép egy kekszre,
  Vegyél rá valakit az orális sexre!
  BUÉK

  Kívánok neked 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet és 31536000 másodperc szexet! B.U.É.K.

  Ajtónkon kopogtat már a hideg tél is ilyenkor fázik csak igazán a pénisz. Sapkánál, sálnál jobb egy meleg pina,találjon meg téged is egy szexörült pina! BUÉK!

  Az új évben legyen részed mindenszépben szexben 7szer mindenhéten de légy ma éjjel disznó részeg így búcsúztasd az óévet! BUÉK!

  Ma befogsz rúgni mint a szamár, holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni. BUÉK

  Bő bort bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.U.É.K.

  Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!

  Újévi kismalac farka lógjon szádba hajnali 6 elött ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő szóljon hát az ének. Ilyen Boldogúj évet kívánok én néked!

  Eljött hát a az év vége, pezsgős üveg kézbe véve, csak sok szerencsét kívánok, majd utána tovább álok, úgy is tudtad hogy ezt írom, de gondoltam azért megírom! B.U.É.K!

  Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! B.U.É.K.!

  Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanak nálad! B.U.É.K.

  Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat az új év már csak néhány óra, ne gondolj most másra csak a szépre jóra. Boldog újévet!

  Disznó sivít petárda robban, részeg feje a padlón koppan, róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben, Több rímet ide nem vágok Boldog új évet kívánok!

  Magányos időkben szeretet,
  Borús napokban örömet,
  Gondterhelt percekben nyugalmat,
  Vesztett helyzetekben reményt,
  Kívánok neked. BUÉK!

  Az Újévre kívánom:
  12 hónap boldogságot,
  52 hét vidámságot,
  366 nap sikert,
  8784 óra egészséget,
  527040 perc jószerencsét,
  31622400 másodperc örömet.
  Boldog újévet!

  Egy kicsit öregebb, egy kicsit bölcsebb, egy kicsit kerekebb lettem, de még mindig nem vagyok tökéletes.

  A karácsony boldogsága másoktól függ…. de a boldog új év csak rajtad áll. Kívánom, hogy a legújabb év a legszebb legyen!

  Kitartó hétfőt,
  pompás keddet,
  mesés szerdát,
  örömteli csütörtököt,
  hálás pénteket,
  nyugalmas szombatot és
  boldog vasárnapot
  kívánok neked az új esztendőre!

  Újévi fogadalom: bolondokat nagyobb türelemmel elviselni, kivéve, ha nyájasságom nem bátorítja őket nagyobb hülyeségre.

  Boldog újévet és sikeres új évet!

  Magányos időkben szeretet,
  Borús napokban örömet,
  Gondterhelt percekben nyugalmat,
  Vesztett helyzetekben reményt,
  Kívánok neked. BUÉK!

  Tom Cruise
  Angelina Jolie
  Arnold Schwarzenegger
  Jennifer Lopez
  Brad Pitt
  & én (név)
  kíván neked boldog újévet!

  Kiszel Tünde
  Fekete Pákó
  Lakat. T. Károly
  Anettka
  Gásár Győző
  & én (név)
  kíván neked boldog újévet!

  Új gondolatok, … új ötletek, … új elhivatottság, … új célok, … új álmok, …. a következő évre én ezt kívánom.

  Az újévnek nem az új évkezdet a lényege. Valójában megújult lélekkel érdemes elkezdeni a jövőt.